Prijevodi poslovnih tekstova

Prijevodi poslovnih tekstova imaju posebnu važnost za trgovačka društva koja žele proširiti poslovanje i poduzetništvo na nova tržišta. Kvalitetni prijevodi mogu značajno pridonijeti globalnim trgovačkim promjenama i otvoriti pristupe novim tržištima. Efektivna i jasna komunikacija su imperativ za ugled i imidž.

Međunarodno poslovanje zahtijeva čitav niz komunikacijskih alata: Internet stranice, letke, kataloge, prezentacije. Te alate koriste u dnevnom poslovanju, marketingu i odnosima s klijentima. Trgovačka društva sve više zahtijevaju profesionalne prevoditeljske usluge, i to na stalnoj bazi, a sve kako bi osigurali kompetitivnost na domaćem i međunarodnom tržištu. Kvalitetni prijevodi poslovnih tekstova posebno su važni za uspostavljanje i održavanje odgovarajućih poslovnih odnosa na tržištu. 

Prijevod sadržaja za web stranice

U današnje vrijeme jako dobro znamo koliko je klijentima važna kvalitetna internet stranica, ažurnost u prezentiranju proizvoda i usluga. To nije samo kanal za privlačenje novih klijenata, veći i sredstvo kojim ćete se kulturološki i jezično prilagoditi ciljanom tržištu, bez obzira o kojoj grani se radi.

Svjesna i sama koliko je prijevod za web stranicu bitan, profesionalnim pristupom i kvalitetnim prijevodom s hrvatskog na engleski i s engleskog na hrvatski, nastojim zajedno s vama na najbolji način pružiti podršku u komunikaciji s vašom ciljanom publikom.

Web stranice u današnje doba su najbolje prezentacijske platforme za ponudu proizvoda i usluga te privlačenje potencijalnih klijenata, a u praksi smo često svjedoci kako je taj dio najčešće prilično zanemaren. Jasno je da će brojni web korisnici i potencijalni kupci odabrati proizvod ili uslugu ako su informacije o njima dostupne na njihovom jeziku. Iz tog razloga, neophodno je da prijevod vaše internet stranice bude jasan i točan prilagođavajući prijevode pravilima tržišta određene zemlje.

Cilj kvalitetnih prijevoda je dostupnost širem krugu potencijalnih klijenata stoga trebate li prijevod za vašu web shop stranicu, poslovnu web stranicu ili turističku web stranicu. Vjerujte, kvalitetan prijevod itekako ostavlja dobar dojam na čitatelja i korisnika. Ako ste u potrazi za kvalitetnim prijevodom za svoje online poslovanje, slobodno me kontaktirajte.

Brojnim poduzećima / tvrtkama u današnje vrijeme neophodan je kvalitetan poslovni prijevod kako za unutarnje svrhe, tako i za komunikaciju sa svijetom izvan njihovog trenutnog tržišta. Upotrebom odgovarajuće  terminologije u poslovnom jeziku na korak ste bliže ka ostvarenju poslovnih ciljeva.

Slobodno mi se obratite treba li vam pomoć u projektima, prijevodima priručnika, ugovora o radu za zaposlenike ili poslovnih sporazuma ili bilo kojeg drugog dokumenta

Vaš poslovni uspjeh dobrim dijelom ovisi o kvaliteti vaše poslovne komunikacije na engleskom jeziku, a može biti i ključ vašeg poslovnog uspjeha. Ovdje možete pronaći sve što vam treba za efektivnu i profesionalnu poslovnu komunikaciju.

Kontaktirajte me

Trebate li uslugu pravnih prijevoda, prijevoda poslovnih tekstova, pregled i lekturu sadržaja, prevoditeljsku uslugu sadržaja za web stranice ili uslugu usmenog prevođenja slobodno me kontaktirajte na tihana.grzetic@gmail.com, telefonom na +385 91 588 1704 ili putem donje forme.

Moji partneri

Pomorski fakultet Rijeka
HNK Rijeka
KvarnerCAD